Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Chauffeursdiensten

Wij laten uw wensen uitkomen

Chauffeursdiensten van de beste kwaliteit, dat levert Hulshof Royal Class u. Niet alleen topchauffeurs, maar ook exclusieve auto’s en bussen maken uw reis een waar genoegen. Gezamenlijk of individueel vervoer onder de allerbeste omstandigheden, met extra aandacht voor geruisarm vervoer en kwaliteitsklimaatbeheersing. Wij laten uw wensen uitkomen.

  • Ons wagenpark is modern, exclusief en zeer comfortabel ingericht.
  • Van onze chauffeurs mag u de beste persoonlijk service verwachten.
  • Wij hebben oog voor het milieu: de energielabels van onze auto’s zijn heel gunstig.
Chauffeursdiensten

Onze chauffeursdiensten zijn uitmuntend. Of het nu gaat om groeps- of individueel vervoer, Hulshof Royal Class hecht aan hoge kwaliteit en service voor alle klanten. Chauffeursdiensten afnemen bij ons betekent dat u comfortabel een gesprek kunt voeren in uw persoonlijk mobiele kantoor. Of kunt vergaderen op weg naar uw bestemming. U kunt altijd uw tijd efficiƫnt gebruiken. Telefoneren, agendapunten afwerken of documenten doornemen. Misschien wel beter dan in uw eigen kantoor, want u wordt door niemand gestoord.

Neem daarom de proef op de som en maak gebruik van de exclusieve chauffeursdiensten van Hulshof Royal Class. Neem daarvoor nu contact met ons op.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.