Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Een mobiel kantoor
Wagenpark
Hulshof Royal Class heeft een flexibel inzetbaar wagenpark.
Ons wagenpark bestaat uit wagens en bussen die representatief zijn, comfortabel en voorzien van hoogwaardige klimaatbeheersing.

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen. Geruisloos, een moderne inrichting en optimaal comfort zijn bij de keuze van doorslaggevend belang. Bovendien houden wij rekening met het milieu doordat onze wagens gunstige energielabels hebben.

Ons wagenpark bestaat uit wagens en bussen die representatief zijn, comfortabel en voorzien van hoogwaardige klimaatbeheersing. De inrichting is naast luxe ook afgestemd op efficiency. In onze bussen met royale stoelen, is het mogelijk om tijdens de rit te overleggen of te werken. Dat geldt ook voor onze personenwagens: de achterbank is in feite een mobiel kantoor inclusief een verstelbare tafel voor de laptop.

Vorstelijk onderweg
Diensten

Hulshof Royal Class biedt een nieuwe dimensie in personenvervoer op executive niveau. Zowel individueel als voor meerdere personen en grotere groepen. Luxueus en comfortabel. Met optimale service en uitstraling en afgestemd op uw wensen.

Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.