Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Luxe bussen zakenvervoer

Met relaties of collega’s luxe onderweg

Luxe bussen voor zakenvervoer bij Hulshof Royal Class staan voor u klaar. Het ultieme groepsvervoer met uw collega’s of relaties kunt u nu eenvoudig bij ons regelen. Ons wagenpark voldoet aan de hoogste eisen qua veiligheid, milieu en comfort. Terwijl u vergadert, overlegd of bijpraat, brengt een van onze betrouwbare chauffeurs u waarheen u wilt.

  • Onze chauffeurs staan voor integriteit en persoonlijke service.
  • Onze bussen beschikken over een gunstig energielabel.
  • U reist in een comfortabel, mobiel kantoor, dat geruisarm is.
Luxe bussen zakenvervoer

Voor zakenvervoer hebben wij diverse luxe bussen beschikbaar, die aan de hoogste eisen voldoen. Modern ingericht en voorzien van een uitstekende klimaatbeheersing. Comfortabele stoelen en voorzieningen voor laptopgebruik maken uw mobiele kantoor compleet. Zo kunt u in een perfecte omgeving uw reistijd efficiƫnt benutten. Speciale wensen kunt u altijd met ons overleggen.

Luxe bussen voor zakenvervoer, met een chauffeur die u veilig en vlot naar uw bestemming brengt. Spreekt u dat aan? Neem dan nu contact op met Hulshof Royal Class.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.