Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Vergaderbus

Mobiel vergaderen zonder tijd verlies

In het uitgebreide wagenpark van Hulshof Royal Class treft u ook een vergaderbus aan. Deze vergaderbussen zijn, zoals de naam al aangeeft, bedoeld om mobiel te vergaderen. Vergaderen in de bus zorgt ervoor dat u de reistijd met een groep zakelijke connecties op de meest effectieve manier kunt benutten. Een vergaderbus van Hulshof Royal Class is daarvoor bijzonder geschikt: royale stoelen die gemakkelijk zitten voor optimaal comfort, speciale voorzieningen voor het gebruik van laptops en een geruisloze omgeving maken onze bussen zeer representatief.

Vergaderbus

Elke vergaderbus die u bij ons huurt, heeft een gunstig energielabel. Hulshof Royal Class vindt het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Een luxe vergaderbus huurt u bij Hulshof Royal Class

Bij airportservice van Hulshof Royal Class kunt u zich tijdens uw zakenreis bezighouden met uw kernactiviteiten. Airportservice is daarom geen pure luxe, maar vooral een prettige manier om uw productiviteit te verhogen.

In uw persoonlijke, mobiele kantoor, waar niemand u kan storen. Hierdoor creƫert u meer rust in uw werkdag en komt u bovendien fris en goed voorbereid aan op uw eindbestemming. Luxe zakenvervoer van Hulshof Royal Class biedt u heel veel voordelen.

Een vergaderbus verhuren is niet het enige dat Hulshof Royal Class u te bieden heeft. U kunt ook bij ons terecht voor:

  • Individueel, exclusief personenvervoer. Ook onze personenauto’s zijn net een professioneel kantoor: de achterbank bevat een verstelbare laptoptafel, zodat u ongestoord kunt werken.
  • Airportservice: u wordt met Hulshof Royal Class vlot naar de luchthaven vervoerd. Terwijl u bij ons in de auto zit, gebruikt u uw tijd nuttig om in alle rust te werken, te lezen of gewoon te relaxen.
  • Alle vervoer in luxe personenauto’s of bussen. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen.

Hulshof Royal Class is uw partner in vervoer: we zijn u graag van dienst met een luxe vergaderbus of personenauto!

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.