Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Zakelijk personenvervoer

Veilig en op tijd op uw bestemming

Zakelijk personenvervoer is de specialiteit van Hulshof Royal Class. Met een exclusief wagenpark en een uitstekende service bieden wij u het beste op het gebied van comfortabel personenvervoer. Met ervaren chauffeurs die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan en u veilig en op tijd naar uw bestemming brengen. Hulshof Royal Class biedt u de volgende voordelen:

  • Comfortabel en ongestoord werken in uw mobiele kantoor.
  • Geruisarme, veilige auto’s met betrouwbare chauffeurs.
  • Optimale klimaatbeheersing en voorzieningen, zoals een verstelbare laptoptafel.
Zakelijk personenvervoer

Met ons zakelijk personenvervoer bent u verzekerd van uiterst comfortabele auto’s en bussen, voor individueel- of groepsvervoer. Met zakelijk personenvervoer van Hulshof Royal Class bereidt u in alle rust een vergadering voor, handelt u agendapunten af of neemt u documenten door tijdens de reis naar uw eindbestemming. Ongestoord kunt u doorwerken of relaxen, wat u maar wilt, terwijl onze betrouwbare chauffeur u van A naar B brengt.

Wilt u ook profiteren van ons zakelijk personenvervoer? Neem dan nu contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.