Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Vergaderen in de bus

Mobiel vergaderen zonder tijd verlies

Vindt u het belangrijk om snel met uw team te vergaderen, maar heeft u niet veel tijd voor een lange vergadering? Hulshof Royal Class biedt u de oplossing. U kunt vergaderen in een van onze luxe bussen terwijl u vervoerd wordt naar de plaats waar u met uw team moet zijn! Zo benut u de tijd die u met reizen kwijt bent.

Vergaderen in de bus

Vergaderen in de bus biedt dezelfde gemakken als vergaderen op kantoor. De bussen bieden extra faciliteiten voor het gebruik van uw laptop, hebben een moderne inrichting, zijn luxe en geruisarm. U kunt gemakkelijk belangrijke punten doorspreken of nieuwe strategie├źn bedenken in de bussen van Hulshof Royal Class. Op een effectieve en zinvolle manier kunt u vergaderen in de bus!

Effici├źnt en comfortabel vergaderen in de bus

De chauffeurs van Hulshof Royal Class rijden ten eerste zeer veilig: ze zijn ervaren en hebben een gedegen opleiding. Daarnaast kunt u verzekerd zijn van de integriteit van onze chauffeurs. U wordt tijdens het vergaderen in de bus snel en veilig naar de plaats van uw bestemming gebracht.

Met Hulshof Royal Class is het ook mogelijk om individueel vervoerd te worden, waarbij u stukken kunt doorlezen of u kunt voorbereiden op een vergadering. Ook voor airportservice moet u bij ons zijn.

Wanneer u bijzondere wensen heeft, is het altijd mogelijk om even te overleggen. Stel uw vragen gerust: wat betreft vergaderen in de bus doen we u graag een plezier door aan uw specifieke wensen aandacht te geven. Hulshof Royal Class kijkt graag wat de mogelijkheden zijn!

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.