Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Exclusief zakenvervoer

Efficiënt omgaan met uw reistijd

Met exclusief zakenvervoer loopt Hulshof Royal Class voorop. Wij realiseren al uw wensen en brengen u veilig en comfortabel naar uw eindpunt. Wij zijn uiterst flexibel, in overleg met uw privé-chauffeur is alles mogelijk.

Gebruik uw reistijd efficiënt en maak ook gebruik van uw mobiele kantoor in onze luxueuze auto’s met hoogwaardige klimaatbeheersing. De voordelen voor u:

  • Geluidsgeïsoleerde, comfortabele auto’s met integere chauffeurs.
  • Aandacht voor het milieu; onze auto’s hebben gunstige energielabels.
  • Persoonlijke aandacht en service zijn standaard bij onze vriendelijke chauffeurs.
Exclusief zakenvervoer

Exclusief zakenvervoer van Hulshof Royal Class voorkomt dat uw reistijd verloren tijd is. Uw eigen mobiele kantoor staat op u te wachten in onze exclusieve auto’s. Wij maken uw zakelijk vervoer exclusief door een uitmuntende service, een moderne inrichting van onze auto’s en door u van alle gemakken te voorzien tijdens uw zakenreis. Breid in alle rust uw agenda voor of handel belangrijke telefoontjes af terwijl onze integere chauffeur u tijdig naar uw reisdoel brengt.

Meer weten over het exclusieve zakenvervoer van Hulshof Royal Class? Neem dan nu contact met ons op.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.