Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Luxe personenvervoer

Luxueus en comfortabel onderweg

Luxe personenvervoer maakt uw reis heel plezierig. Het wagenpark en de chauffeurs van Hulshof Royal Class bieden u het beste op het gebied van personenvervoer. Uw eigen mobiele kantoor bevindt zich op de achterbank van onze exclusieve auto’s, zodat u door kunt werken in een comfortabele omgeving, zonder tijdverlies door het reizen. Terwijl u kunt rekenen op een uitstekende service.

  • Ons flexibel inzetbare wagenpark biedt u exclusieve auto’s en bussen.
  • Bijzondere aandacht is besteed aan geluidisolatie en klimaatbeheersing.
  • Wij hebben oog voor het milieu: onze voertuigen hebben gunstige energielabels.
Luxe personenvervoer

Met ons luxe personenvervoer reist u luxueus en comfortabel. Wij zorgen ervoor dat u door kunt werken zonder gestoord te worden. Dat is wel zo efficiƫnt. Uw chauffeur staat geheel in uw dienst, heeft persoonlijke aandacht en brengt u veilig en vlot naar uw reisdoel.

Wilt u weten wat Hulshof Royal Class luxe personenvervoer voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.