Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Exclusief directievervoer

Laat u vervoeren door Hulshof Royal Class

Exclusief directievervoer vindt u bij de specialist, Hulshof Royal Class. Ons speciale wagenpark voorziet in het comfort en de veiligheid die u zoekt. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en bieden persoonlijke service op hoog niveau. De achterbank van onze luxe auto’s biedt u een mobiel kantoor, waar u onbezorgd en ongestoord kunt werken. Besteed uw reistijd nuttig. Laat u vervoeren door Hulshof Royal Class.

  • Onze exclusieve auto’s zijn modern en comfortabel ingericht.
  • Uw mobiele kantoor is geluidsarm en voorzien van de beste klimaatbeheersing.
  • Een in hoogte verstelbare laptoptafel is aanwezig.
Exclusief directievervoer

Ons exclusieve directievervoer maakt het mogelijk te werken wanneer u dat wenst. Natuurlijk kunt u ook zakenrelaties of collega’s meenemen en tijdens de reis vergaderen of bijpraten. Onze chauffeur voorziet u van de persoonlijke service zoals u die graag ziet. Zo voorkomt u dat uw reistijd verloren tijd wordt. U kunt zich gewoon met uw kerntaken blijven bezighouden.

Exclusief directievervoer betrekt u dus van de specialist, Hulshof Royal Class. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.