Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Luxueus en comfortabel
Diensten
Nieuwe dimensie in personen- en groepsvervoer op executive niveau.
Onze service en uitstraling stemmen we af op uw wensen, zowel individueel als in groepsverband.

Hulshof Royal Class biedt een nieuwe dimensie in personenvervoer op executive niveau. Zowel individueel als voor meerdere personen en grotere groepen. Luxueus en comfortabel. Met optimale service en uitstraling en afgestemd op uw wensen.

Met onze persoonlijke dienstverlening en ons functionele, luxueuze wagenpark stellen wij onze gasten in staat om de reistijd optimaal te benutten. Individueel, zodat u tijdens de autorit belangrijke stukken kunt doornemen, kunt telefoneren of andere agendapunten kunt afwerken. In groepsverband is het mogelijk in onze auto’s te vergaderen, te praten of te werken. In alle gevallen wordt reistijd op deze manier nuttig besteed. Zowel individueel als in groepsverband. Uitgangspunt voor Hulshof Royal Class is daarbij altijd integriteit, veiligheid en efficiency. Tot in elk detail en op ieder moment. En altijd op tijd.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.