Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Verder dan alleen vervoer
Service
Onze service gaat veel verder dan vervoer alleen.
Wij geven onze klanten persoonlijke aandacht zodat deze veilig en comfortabel reist van A naar B.

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

In alle gevallen ligt de kracht van Hulshof Royal Class in een betrouwbaar en veilig vervoer van u en uw medewerkers, gasten of relaties. Onze service gaat daarom ook verder dan vervoer alleen. Passend bij uw uitstraling en corporate identity bieden wij een breed palet met diensten, gericht op uw doelstellingen. Dat kan individueel zijn, maar ook in groepsverband. Van een rit naar één bestemming tot het bezoeken van meerdere bestemmingen op één dag. Hulshof Royal Class past zich aan. In afstand, tijd en locatie en met vorstelijk comfort en luxe.

Vorstelijk onderweg
Diensten

Hulshof Royal Class biedt een nieuwe dimensie in personenvervoer op executive niveau. Zowel individueel als voor meerdere personen en grotere groepen. Luxueus en comfortabel. Met optimale service en uitstraling en afgestemd op uw wensen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.