Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Exclusief personenvervoer

Service, efficiency en professionaliteit

Exclusief personenvervoer door Hulshof Royal Class geeft u de zekerheid van persoonlijke service, efficiency en professionaliteit. Reistijd is niet langer verloren tijd als u gebruik maakt van onze diensten. Zelfs groepsgewijs vergaderen is uitermate prettig in een van onze exclusieve auto’s.

  • Wij bieden u een geruisloos mobiel kantoor in onze exclusieve auto’s en bussen.
  • U kunt probleemloos werken op een in hoogte verstelbare laptoptafel.
  • Bij ons kunt u reizend werken onder optimale omstandigheden.

Met Exclusief personenvervoer bij Hulshof Royal Class kunt u relaxed agendapunten voorbereiden, documenten lezen en telefoneren.

Exclusief personenvervoer

Ons personenvervoer is exclusief door onze persoonlijke aandacht, een comfortabele, geluidsarme werkruimte en flexibiliteit. Wij richten ons naar uw wensen. U kunt individueel reizen, maar ook in groepsverband. Naar een vaste locatie of naar meerdere locaties op een dag. Wij stellen onze service geheel in dienst van u.

Maak dus ook gebruik van het exclusieve personenvervoer van Hulshof Royal Class en ervaar de voordelen van onze service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.