Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Groeps personenvervoer

Veilig en comfortabel naar uw eindbestemming

Groeps personenvervoer van de hoogste kwaliteit, dat biedt Hulshof Royal Class u. In onze exclusieve bussen vervoeren wij u en uw relaties, collega’s of gasten zeer comfortabel waarheen u maar wilt. In deze optimale omgeving kunt u plezierig gesprekken voeren of vergaderen, op weg naar uw gezamenlijke bestemming. De voordelen zijn duidelijk:

  • Uw reistijd is geen verloren tijd meer, u kunt gewoon doorwerken.
  • Geruisloos wordt u veilig vervoerd naar uw eindbestemming.
  • Onze chauffeur staat in voor persoonlijke aandacht en service.
groeps personenvervoer

Voor het groeps personenvervoer staat ons een exclusief wagenpark ter beschikking, dat flexibel kan worden ingezet. Groeps personenvervoer door Hulshof Royal Class betekent zeer comfortabel reizen. Onze auto’s en bussen zijn geruisloos, bieden u optimaal comfort en zijn modern ingericht. Een hoogwaardige klimaatbeheersing zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis zult voelen tijdens uw reis. U wordt veilig en comfortabel naar uw eindbestemming vervoert.

Ons groeps personenvervoer biedt u veel voordelen. Maak daarom nu een afspraak met Hulshof Royal Class om te bekijken hoe wij dat voor u persoonlijk kunnen invullen.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.