Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Luxe directievervoer

Servicegerichte chauffeurs brengen u onderweg

Voor luxe directievervoer is Hulshof Royal Class uw meest geschikte partner. Ons exclusieve wagenpark biedt u – tezamen met onze servicegerichte chauffeurs – alles wat u wenst. Kies ook voor comfort, veiligheid en integriteit. Laat u vervoeren door de professional in directievervoer. Met persoonlijke service en uw eigen, mobiele kantoor op de achterbank van een van onze exclusieve auto’s.

  • Op onze klantvriendelijke, betrouwbare chauffeurs kunt u bouwen.
  • Onze auto’s hebben een moderne inrichting met goede werkvoorzieningen
  • Ons exclusieve wagenpark garandeert u veiligheid en ultiem comfort.
Luxe directievervoer

Luxe directievervoer betekent bij Hulshof Royal Class dat wij ons richten naar uw wensen. Wat u in gedachten heeft, kunnen wij u zeker leveren. Bij luxe directievervoer van Hulshof Royal Class doet u zaken met een gerenommeerd bedrijf dat aan uw verwachtingen zal voldoen. Neem gerust uw relaties of collega’s mee om onder optimale omstandigheden te vergaderen. In een mobiel kantoor dat in hoge mate geïsoleerd is tegen geluid van buitenaf.

Is onze luxe directievervoersdienst iets voor u? Wij zijn ervan overtuigd. Neem dus vandaag nog contact op met een van onze specialisten.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.