Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Luxe personenbussen

Eenvoudig en comfortabel vervoer in onze luxe personenbussen

Wilt u met een groep vergaderen, werken, actiepunten doorspreken of gewoon relaxen en een goed gesprek hebben? Maar wilt u tegelijkertijdook vervoerd worden, terwijl u zelf niet hoeft te rijden en zo alle aandacht kunt hebben voor de rest van de groep? Dan kunt u bij Hulshof Royal Class terecht. U gaat naar ons voor luxe personenbussen, waarin onze professionele buschauffeur u naar de plaats van bestemming brengt.

De luxe personenbussen zijn een soort verlengstuk van uw kantoor. U kunt even geconcentreerd en efficiƫnt werken in onze bussen als op uw eigen werkplek. De personenbussen bieden het grootste comfort, onze chauffeurs zijn integer en rijden altijd veilig.

Luxe personenbussen

U kunt ook individueel door Hulshof Royal Class vervoerd worden. U kunt bij ons niet alleen voor het huren van luxe personenbussen terecht: we hebben een uitgebreid wagenpark, waardoor we altijd aan uw verlangens kunnen voldoen. Al onze personenauto’s en -bussen hebben een zeer gunstig energielabel, waardoor ook wij ons steentje bijdragen aan het milieu.

Zoekt u een bedrijf dat uitstekende service combineert met het snelste en veiligste vervoer, en waarbij u tijdens de reis ongestoord kunt werken? Neem dan contact op met Hulshof Royal Class, om te zien wat wij voor u kunnen doen. Een exclusieve rij-ervaring beleeft u in de luxe personenbussen van Hulshof Royal Class, of in een andere auto of bus van ons bedrijf.

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.