Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Midi touringcar, kleine compacte bussen

Relaxed en comfortabel onderweg

Als geen ander weet Hulshof Royal Class het belang in te zien van tijd. Tijd is geld en reizen kan een hoop tijd kosten. Gelukkig is tijdverspilling verleden tijd als u zich via ons in midi touringcar, kleine compacte bussen laat vervoeren. In onze bussen kunt u bijvoorbeeld een vergadering plegen of belangrijke documenten doorlezen. Elke vorm van werk of overleg is mogelijk tijdens het vervoer in midi touringcar, kleine compacte bussen van Hulshof Royal Class.

Enkele punten die bij ons voorop staan als het gaat om (zakelijk) vervoer:

  • integriteit
  • veiligheid
  • efficiency

We stemmen de manier van vervoeren in onze midi touringcar, kleine compacte bussen geheel af op uw wensen. Hulshof Royal Class is er ook voor individueel vervoer in exclusieve personenauto’s.

Midi touringcar, kleine compacte bussen

Onze bussen zijn uiterst comfortabel, zodat u zo goed mogelijk kunt werken: u besteedt uw tijd gegarandeerd nuttig in onze midi touringcar, kleine compacte bussen. Daarnaast kunt u rustig werken in de bussen van Hulshof Royal Class.

Er wordt niet, zoals in de trein, luid gepraat zodat u de concentratie verliest en het werk niet opschiet. In onze bussen kunt u efficient werken, terwijl wij u veilig naar uw bestemming brengen. Vergelijk onze midi touringcar, kleine compacte bussen met uw kantoor: net zo geruisloos en comfortabel, maar dat terwijl u naar uw bestemming vervoerd wordt!

Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? U kunt nu contact met ons opnemen! Hulshof Royal Class combineert de beste service met veiligheid, snelheid en houdt altijd rekening met uw wensen. Het maakt niet uit met hoeveel mensen u bent, en wat uw verdere wensen zijn: wij garanderen u een veilige en efficiente rit!

Vorstelijk onderweg
Service

Door onze brede ervaring weten wij dat zakelijk vervoer meer is dan een traject afleggen van A naar B. Het gaat namelijk om zorgvuldigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Dat geldt voor de individuele klant, maar ook voor groepen.

Wagenpark

Onze dienstverlening en service zijn afgestemd op zowel groepsvervoer als individueel vervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en bussen.